Oren hy

Ni som har problem med er hy borde läsa detta inlägg.

Ända sen jag började använda Proactiv har mina finnar blivit färre och mindre. Förut hatade jag min hy, och jag vet att jag inte är den enda som har känt så.
De flesta tror att man får finnar på grund av skräpmat och sötsaker. Fel, fel, fel.
Nej, de där pommes frites du åt i går gav dig inga nya finnar i dag. Faktisk är det så att det inte har varit möjligt för forskare att hitta NÅGON väsentlig anknytning mellan kost och oren hy. Så all den mat du har varit rädd för att äta - pizza, pommes, choklad - går bra att äta. Använd ditt sunda förnuft men var inte rädd för att njuta av en marabou mjölkchoklad då och då ^^

Jag rekommenderar Proactiv till alla som har problem med sin hy. Jag skulle inte köpt produkterna om det inte vore för min kompis. Först var jag såklart skeptisk .. Vem skulle inte vara det efter att ha sett en massa kändisar och andra människor på tv-shop vara överdrivet glada och prata som om produkterna vore heliga?

Proactiv Clear Skin Program innehåller: Renewing cleanser, Revitalizing toner, Repairing day lotion & Repairing night lotion, och kostar runt 400-500 kronor.

Läs mer på hemsidan =)


GratisBio.se

Gratis biocheckar och gratis presentkort låter ju hur bra som helst. Blir man medlem på GratisBio och samlar poäng, kan dem poängen bytas ut mot biobiljetter eller presentkort som skickas hem till din brevlåda gratis. H&M, Vero Moda, Bianco, Waynes Coffee och Gallerix är bara några få exempel på affärer man kan välja mellan. Vid registrering så får du 50 poäng, men blir du medlem via min länk så blir det 25 till, alltså 75 poäng :)
Man kan samla poäng genom att värva vänner, besöka hemsidor, delta i tävlingar, handla och med mera. Så ett tips:
Om du blir medlem och ska handla via internet så kan du tjäna på det. Kolla ifall någon hemsida du vill handla ifrån finns på Gratisbio och tjäna poäng =)
 


 

Tävling

En av mina favoritbloggerskor, Ellamarie har en tävling. Ett Biokort värde 500 kronor kan man vinna, så passa på :)
(Läs igenom hela hennes blogg, ni kommer att bli besatta av denna blogg, tro mig : )


asos-essoarer


Priserna står i svenska kronor och allt kommer från Asos.com :)

Söt liten handväska: 203:-
Ring med röd blomma: 80:-
Flätat hårband: 82:-
Ring med blommor: 105:-
Armband: 509:-


All I want is a cat.


A dress to die for


Jag tror jag är kär. Jag måste köpa den här klänningen. Finns hos vila för 600 spänn :)

MK & ASHLEY


Cocoo, igen ..

Ville bara säga att om någon ska beställa från Cocoo.se, så kan ni ange rabattkoden: Valentine .
Jag vet inte hur länge det gäller men passa  på :)

Cocoo

Hej på er alla söta :)
Jag ber så hemskt mycket om ursäket för den dåliga uppdateringen! Har inte haft tid, men det hör inte till bloggen. Jag beställde precis hem ett läderarmband från Cocoo, för bara 85 kronor. Idag kan man få rabatt. Skriv in koden: KELLY. Ifall man betalar med faktura (man får hem paketet i brevlådan och får sedan hem en räkning) slipper man betala faktura, men då måste varan kosta minst 85 kronor :) Jag vet att det är lite sent för det här med rabattkoden, men man vet aldrig ifall någon skulle läsa detta.

Jag längtar tills detta armband sitter runt min handled :)

<3

Ha  en glad alla hjärtans dag! Puss på er alla :) <3


H&M


Jag gillar denna blus från H&M. Funderar på att kanske köpa den .. Den kostar 249:- ifall någon undrar :)

Texas Pecan

 Jag var bara tvungen att rekommendera den här glassen till alla Glass-älskare. Vaniljglass med kolasås och rostade pecannötter, kostar runt 30 kronor :)

S eller B?


Ikväll kommer Gossip Girl klockan 19.00. Vem gillar ni mest, Serena eller Blair?
Jag föredrar Blair :)


Rock and Roll.

  
Visste ni att Leighton Meester sjunger? Jag känner mig lite efterbliven, fick reda på det nyss :O Lyssna på den här låten. Hon sjunger faktiskt ganska bra :)

VeronicaMars

Jag vet inte ifall det är så många som kollar på serien Veronica mars men jag älskar den serien! Säsong 3, avsnitt 1 kommer ikväll klockan 23.05, på svt2. Jag tycker att alla som inte sett serien borde göra det! :)

I like it.

Tittade på Asos.com och det här gillade jag mest.










Priserna står i svenska kronor.

Jeansshorts: 332:-
Klänning: 400:-
Linne: 240:-
Rosörhängen: 55:-
Armband: 160:-

H&M

Nu har ni chansen att få 20% rabatt på en valfri vara i H&M. Gå in på deras hemsida och kolla längst ner på höger sida där det står 20% rabatt. Klicka och skriv sedan ut kupongen =) 


Gäller till 13/2 :)

Forever21

Jag läste nyss att Forever21 letar efter butikslokaler här i Sverige. Jag hoppas verkligen att dem kommer hit. Själv har jag inte beställt från Forever21.com men jag vet att tullen är dyr!
Läs artikeln från Aftonbladet här


Jag gillade faktiskt den här klänningen, som också finns i svart :)

Puss så länge!

Oh my gosh.



Jag kollade på Top Model igårkväll, då Elina åkte ut. Vilken chock jag fick när jag fick reda på att hon bara är 18 år! =O
Hon ser ju ut att vara i 25-årsåldern, eller vad tycker ni?

Tävling

http://blogg.norrlandsflickan.se/#home har en tävling, där man kan vinna en blackberry mobiltelefon! Passa på säger jag. Det är inte ofta man hittar så här bra tävlingar! =D

VÄLKOMMEN

till min nya blogg. Denna blogg inriktar sig bara mot mode och lite annat (bl.a kändisar), men jag själv förblir Anonym! :)



I just loooove this picture ! =)

RSS 2.0